ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! – Youth Exchange “SOCIAL–E: Social Entrepreneurship”

H M.K.O. CIVIS PLUS δίνει τη δυνατότητα σε 5 άτομα (4 συμμετέχοντες/ουσες ηλικίας 18 - 30 ετών και 1 άτομο σε ρόλο youth leader, χωρίς ηλικιακό όριο) να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων με θέμα "Social entrepreneurship", που σκοπό έχει την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και πιο συγκεκριμένα την προώθηση του κοινωνικού επιχειρείν. Συγκεκριμένα, στοχεύει στο να ενισχύσει το επιχειρηματικό πνεύμα των νέων και την ανάληψη πρωτοβουλιών, να αναπτύξει τις γνώσεις τους για τις κοινωνικές επιχειρήσεις αλλά και τις επιχειρηματικές τους ικανότητες, και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν επιχειρηματικές ιδέες.

Η ανταλλαγή νέων θα λάβει χώρα από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα, όπου 50 νέοι από 10 διαφορετικές χώρες (Τουρκία, Ιταλία, Λιθουανία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία, Γερμανία, Ισπανία, Ελλάδα)  θα συμμετάσχουν για 8 ημέρες σε μια σειρά από δραστηριότητες σχετικές με την επιχειρηματικότητα και το κοινωνικό επιχειρείν.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής καλύπτονται από το πρόγραμμα Erasmus+ (από τους διοργανωτές). Κόστος συμμετοχής ΔΕΝ υπάρχει.

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 20/02/2019.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στο info-pack

Για αίτηση συμμετοχής ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1GQhaH2Qr4Z5MAFjKXnx9yJ8bxU9TA52VNJJkAveqZIQ/edit

Comments are closed.